Lansdowne Tennis Club

Substantial clubhouse refurbishment for urban tennis club

 

The brief from Lansdowne Lawn Tennis Club was to redevelop their existing changing areas and bar to create a modern clubhouse for the members of this Grade 1 Tennis Club. As the design developed little remained of the existing building as the new spaces took shape.  The bar and meeting spaces located at the first floor level and are highly transparent affording fantastic views over the courts.  The changing facilities have been completely redesigned providing easy access to the courts.

 

 

Next Project

RELATED PROJECTS

 

A significant upgrade for one of Dublin's top tennis clubs

A significant infill development on a prominent site in this town centre

 

A significant upgrade for one of Dublin's top tennis clubs